Signálna vesta s vreckom GPS a sponou (neónovo žltá)

Viditeľnosť poľovného psa je nevyhnutná, najmä v temnom období a na firemných poľovačkách. Aby sa zabránilo nebezpečnej zámene medzi psom a zverou, mali by mať psy vždy na sebe ochrannú vestu. Signálna vesta od spoločnosti Zantex zaujme svojou obrovskou viditeľnosťou - a to aj po mnohých lovoch.

Pozor: skladom posledné kusy

Nový produkt

12,46 €

14,95 € s DPH(ZĽAVA 0,50 €) pôvodne29,90 €

Hodnotenie a recenzie zákazníkov

Nikto zatiaľ nezverejnil hodnotenie
Výpredaj Znížená cena -50% Signálna vesta s vreckom GPS a sponou (neónovo žltá) Zväčšiť

Popis produktu

Špeciálny povrch absorbuje nečistoty a špinu, čo znamená, že farba nie je zakrytá. Vesta je vyrobená z neónových peňazí, čo hovorí aj o zvýšenej viditeľnosti pre ľudí s červeno-zelenou slabosťou. na veste pre psa sú tiež červené a reflexné pruhy. Aj za súmraku ponúka vesta vynikajúci kontrast a zaručuje ideálnu viditeľnosť. V tmavom období je obzvlášť dôležité, aby bol váš poľovný pes dobre viditeľný. Či už na firemný lov alebo na prechádzku po okolí, bezpečnostná vesta od Zantexu ponúka vynikajúci kontrast aj za súmraku a zaručuje tak ideálnu viditeľnosť vášho štvornohého priateľa.

Vesta sa dá psíkovi individuálne prispôsobiť vďaka zapínaniu na chrbte na suchý zips. Sedí pevne a bezpečne, pes nie je narušený v práci. Na signalizačnej veste je tiež vrecko, v ktorom môžu byť bezpečne uložené zariadenia na sledovanie psov. Vak je uzavretý suchým zipsom a má ďalšiu ochranu pomocou zapínania na cvaknutie. Vďaka tomu je náhodné otvorenie takmer nemožné, takže môžete so sebou bezpečne nosiť sledovač GPS, štítok s adresou alebo štítok so psom. Vo veľkostiach 2 a 3 má vesta prepracované väčšie vrecko. Signálna vesta s vreckom GPS je k dispozícii v 4 veľkostiach. Merania zodpovedajú obvodu krku alebo hrudníka.

Veľkosť 0: krk cca 25 cm - 40 cm, hrudník cca 30 cm - 50 cm

Všetky informácie o signálnej veste Zantex s vreckom

Názov položky: Signálna vesta s vreckom

Výrobca: Zantex

Materiál: 100% PVC

Farba: neónovo žltá

Signálna vesta pre psov vynikajúca viditeľnosť žiadne znečistenie vďaka hladkému povrchu s praktickou taškou napríklad pre GPS tracker.

Recenzie

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii